Wie zijn wij


Voor degene die ons nog niet kennen

Wij zijn Carnavals Vereniging Dolle Knotsen, opgericht door een groepje vrienden eind 2002. Toen de tijd begonnen met 27 lede, nu bestaan we inmiddels uit 36 leden, afkomstig uit Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel, Hedel, Rossum, Ammerzoden, Rosmalen, Den Bosch en Leeuwarden. Zo zijn wij een multiculticlubske. Op 7 juni 2004 werd de eerste opzet van onze site www.cvdolleknotsen.tk online geplaatst en nu inmiddels 5 jaar later is dit het resultaat. Onze vereniging heeft in haar bestaansjaren een aantal sponsoren gevonden die ons de hele bouwperiode en carnaval steunen, daar zijn wij hen dan ook zeer dankbaar voor.


Activiteiten

Ieder jaar zijn wij natuurlijk weer van de partij bij onze vaste carnavalsoptochten in Teskesdurp, Schumersdurp en Spreeuwendurp waar wij met veel plezier aan meedoen. Naast onze vaste optochten doen we sinds 2007 ook mee met de jaarlijkse pronkzitting en het jaarlijkse liedjesfestival. Kortom, echte carnavalsvierders!


Toekomstvisie

2008 is voor ons het beste jaar geweest van ons gehele bestaan. Dat gevoel van zulke mooie prijzen en waardering maakt in een klap alle erin gestoken pijn, tijd, en moeite goed. Het gevoel daarbij is moeilijk te omschrijven maar een ding staat vast, we zullen dat gevoel nooit meer vergeten. In 2009 hebben wij getracht nog een 1ste prijs te halen maar tevergeefs, de Schuimhappers hebben dit jaar welverdiend 3x de eerste prijs behaald. Volgend jaar weer nieuwe prijzen nieuwe kansen. En met de hulp en waardering van iedereen en een beetje goeie zin komt dat volgens ons wel goed!


Alaaf namens C.V. Dolle Knotsen